0740.190.706, 0744.581.068

baza.nautica.ezareni@gmail.com

20.05.2019 | O noua zi, o noua infatisare!

Site-ul Bazei de Agrement Ezareni Iasi va intampina incepand de astazi cu o noua infatisare, mai colorata, mai dinamica si cu informatii care abia asteapta sa fie citite.

Oricand veti accesa Acasa, va vom ura Bun venit cu bratele deschise. Dupa o scurta prezentare a bazei de agrement, va invitam la distractii de tot soiul, pe-ndelete descrise in pagina de Distractii. Plimbarile cu hidrobicicleta sau cu barcile cu vasle, sedintele de bronzat, discoteca in aer liber sunt doar cateva din micile placeri pe care vi le putem oferi. In sectiunea Restaurant puteti consulta si alege dintre mancaruri gatite dupa retete selectate cu grija, din bucataria romaneasca si internationala, sortimente diversificate de peste proaspat, condimente bogate si sosuri delicioase. Iar printr-un simplu click pe Cazare, oaspetii veniti de departe sau, pur si simplu, cei care nu se mai indura sa ne paraseasca (si pe drept cuvant!) pot afla despre spatiile de odihna pe care le punem la dispozitie.

V-am spus si de minunatele peisaje, aerul proaspat si linistea tulburata doar de adierea vantului sau de zgomotul apei? Despre toate acestea si mai multe, puteti afla de pe site-ul nostru si/sau facandu-ne o vizita! Va asteptam cu drag!