0740.190.706, 0744.581.068

baza.nautica.ezareni@gmail.com

Cazare

Pentru ca stim ca e greu sa va desprindeti de numeroasele atractii ale bazei de agrement si de mancarurile gustoase specifice restaurantului nostru, va punem la dispozitie spatii de cazare. Baza de agrement detine si spatii de parcare, special amenajate si securizate, pentru ca automobilul dumneavoastra sa nu devina un impediment in petrecerea timpului liber la noi.

Baza de agrement Ezareni dispune de 6 vile amenajate dupa ultimele standarde, a cate 5 locuri fiecare si de 3 apartamente cu 1 camera, a cate 3 locuri.

Vilele ofera un maximum de confort, toate fiind dotate cu bucatarie utilata in stil american, bai cu dus, aer conditionat si TV prin antena satelit. Va puteti relaxa in sufrageria spatioasa, situata la parter sau puteti servi masa la un gratar amenajat special in fata vilei. La etaj dormitorul cu 4 locuri va imbie la o placuta odihna.

Puteti alege si unul din cele 3 apartamente cu 1 camera, amenajate tot pentru cazare. Fiecare apartament are 3 locuri de cazare si sunt dotate cu aceleasi utilitati ca si vilele: bucatarie americana, frigider, baie, antena satelit. Serviciile de cazare oferite sunt de foarte buna calitate, curatenia si serviciile sanitare fiind asigurate de personal special calificat.

Fie ca alegeti sa va petreceti vacanta la Ezareni, impreuna cu familia sau prietenii sau doriti sa asigurati cazarea invitatilor pentru diverse evenimente, va veti bucura pe deplin de aerul curat, distractiile in aer liber si mesele copioase.

Galerie Foto