0740.190.706, 0744.581.068

baza.nautica.ezareni@gmail.com

Distractii

Plimbari pe apa

Lacul de acumulare Ezareni se intinde pe o suprafata de 47 hectare si constituie o zona atractiva de recreere si divertisment, prin frumusetea peisajului inconjurator si prin lucrarile de amenajare facute (infrastructura amenajata).

Se ofera posibilitatea inchirierii de ambarcatiuni cu motor, cu acces de pe debarcader. Va puteti relaxa si la o plimbare pe apa cu hidrobicicleta sau cu barcile cu vasle, fascinati de un rasarit sau de un apus de soare.

Pe perioada sezonului cald se pot organiza diverse evenimente sportive, reprezentatii, antrenamente sau concursuri de canotaj.

Hai la dans

In sezonul cald, discoteca se poate organiza in aer liber (pe terasa), iar in sezonul rece in interior (in incinta restaurantului). Seara, in restaurant, muzica buna, live, va invita la dans. Ambianta este speciala si datorita jocului de lasere si de lumini, precum si a masinilor de fum.

La toate distractiile de mai sus, mai adaugam ca baza de agrement Ezareni are spatii special amenajate pentru plaja. Puteti alege sa va bronzati fie pe ponton, intinsi lenes pe un sezlong sau, toropiti de soare, sa va relaxati savurand un cocktail sub o umbrela, la masa, impreuna cu prietenii. Dar, daca va incanta simturile zgomotul apei si adierea vantului, nu mai stati pe ganduri si alegeti malul lacului pentru recreere si un bronz perfect, sau de ce nu, pentru a campa.

Galerie Foto

Preturi

Hidrobiciclete (4 locuri)

Cost: 20 RON/ora

Barci cu vasle (3 locuri)

Cost: 15 RON/ora